Luxor is er van overtuigd dat mede dankzij de inzet van DABT, het verbouwproject tot een goed einde is gebracht. De bouwtechnische doelen zijn behaald en de kwaliteit daarvan zit eerder boven dan op de beoogde standaard. Wouter zijn betrokkenheid, vakkundigheid en alertheid is van grote waarde geweest voor Luxor.
— Marc van Kaam, directeur stichting Luxor Theater Rotterdam
 
Wouter heeft fantastisch werk geleverd: terzake kundig, pragmatisch, oplossingsgericht, sturend op afgesproken budgetten, uitstekende verslaggeving en prima bereikbaarheid. Wouter heeft nadien op mijn recommandatie een soortgelijke opdracht vervuld bij de verbouw van een theater. Ook bij de desbetreffende opdrachtgever bestaat veel enthousiasme over de wijze waarop Wouter heeft gefunctioneerd.
— Particuliere opdrachtgever, Villa G.V.
 
Working for cepezed architects and Bouwteam General Contractors Wouter Kuiper proved to be a committed and pro-active professional in both the design and the execution phase of projects. Through the years Wouter has developed an understanding of both the design intends as the consequences of the construction and execution of buildings, making him a good partner for the architect, the builder and the client.
— Ronald Schleurholts, Architect-Partner bij cepezed
 
Ik heb Wouter Kuiper leren kennen als een prettige persoonlijkheid in de functie van projectmanager ,welke op een doortastende en vakbekwame wijze de wensen van zijn opdrachtgever tracht te verwezenlijken. Top qualities: Personable, Expert, High Integrity.
— Piet Wakker, Directeur SRA-Management b.v.
 
Wouter is een zeer gedreven projectleider met zowel een goed totaal overzicht als oog voor detail. Wouter is bouwtechnisch en architectonisch zeer goed onderlegd en gaat altijd net dat ene stapje verder om voor de klant het beste eindresultaat te realiseren. Daarnaast is Wouter een open en oprechte persoonlijkheid en prettig om mee samen te werken.
— Olaf Jungslager, Directeur van Bouwteam General Contractors b.v.
 
Ik heb met Wouter samen gewerkt in zijn tijd bij Bouwteam. Hij heeft de nieuwbouw van de drukkerij deels begeleid. Het gebouw is op tijd gereed gekomen en Wouter heeft oog gehad voor veel kleine details die anders ongemerkt in het gebouw geslopen zouden zijn. Niet alleen is het gebouw nu mooi en heerlijk om in te werken, er is bovendien tot in de details aandacht aan besteed.
— Ruben van Wijk, Directeur Drukkerij Van Wijk