Even voorstellen…

 
WK-144.jpg

Mijn naam is Wouter Kuiper. Ik hou van mooie en vooral goede dingen maken en vind iets pas mooi of goed als het kwaliteit uitstraalt. Die kwaliteit wordt pas zichtbaar als de details kloppen. Deze details ontstaan niet spontaan op de bouwplaats, maar dienen reeds in de ontwerpfase uitgedacht te worden.

Met een passie voor mooie dingen maken ben ik al vroeg begonnen als zelfstandig en gecertificeerd kwaliteitsinspecteur en later als architect en projectmanager. Hier leerde ik twee essentiële dingen die de uiteindelijke koers van mijn bedrijf hebben bepaald:

1 - Kwaliteit is niet vanzelfsprekend, zeker niet in de bouw.

2 - Als architect van het ontwerp heb je nog onvoldoende grip op het eindresultaat.

Een goed ontwerp vertalen naar een bouwbaar product is geen vanzelfsprekendheid. De kloof tussen ontwerpers en bouwers is vaak groot, iets dat het realiseren van de wensen van initiatiefnemers en gebruikers van het vastgoed een stuk moeilijker en kostbaarder maakt.

Ik heb DABT opgericht om de algehele kwaliteit van bouwprojecten te verbeteren. Door kennis van ontwerpen én bouwen vroegtijdig in te zetten kunnen veel valkuilen en faalkosten voorkomen worden en ontstaan er kwalitatief hoogwaardige gebouwen.

 

Meer weten? Klik op de envelop en neem eens geheel vrijblijvend contact op!