ons verhaal

Bij DABT geloven we dat bouwen veel efficiënter kan. Dit doen wij door ons grondig te verdiepen in uw wensen voor zowel de korte als de lange termijn. Zo komen we tot kraakheldere oplossingen die mogelijk verder gaan dan het oorspronkelijke idee. 

 

onze aanpak

Wij combineren de expertise van een architectenbureau met die van een moderne bouwmanager. Door het bundelen van onze kennis en krachten, op ieder niveau in het bouwproces, realiseren wij projecten waarbij vormgeving en techniek naadloos op elkaar aansluiten.

Reeds in de ontwerpfase maakt onze kennis van ontwerpen en bouwen het verschil tussen een ambitieus plan met verborgen valkuilen en een gefundeerd bouwproject.

Een project dat binnen de afgesproken termijn én binnen het afgesproken budget van de grond komt, daar staan we voor bij DABT.

 

onze waarden en overtuigingen

 

Vakkennis met een praktische instelling

* Door voorafgaand aan de ontwerpfase uitvoerig onderzoek te doen naar de wensen en eisen, maken wij de meest optimale keuzes met betrekking tot het budget en de uitvoering van een project.

 

een transparant bouwproces

* Wij leveren een constructieve bijdrage aan een transparant bouwproces waarin zowel de opdrachtgever als de betrokken partijen precies weten waar zij aan toe zijn.

 

betrokkenheid van bouwplaats tot directietafel

* Wij communiceren vanuit het besef dat iedereen zijn eigen taal spreekt en in die taal aangesproken dient te worden. Zo waarborgen wij niet alleen de transparantie en het algehele overzicht binnen een bouwproces. We voorkomen hiermee miscommunicatie en spraakverwarring die op hun beurt leiden tot onnodige kosten.

 

belangen opdrachtgever altijd op de eerste plaats

* Wij handelen in de eerste en de laatste plaats in het belang van de opdrachtgever, ook wanneer dat belang niet volledig parallel loopt aan dat van ons. Zo leidt ons advies niet altijd bij voorbaat tot een eigen opdracht als een andere aanpak beter op zijn plaats is. 

 

over vakmanschap valt niet te twisten

* Wij weten dat smaken verschillen, maar dat over vakmanschap niet te twisten valt. Alle betrokken partijen bieden uitstekende kwaliteit. Met minder nemen wij geen genoegen.

 

een goede samenwerking is de fundering van ieder project

* Aan ieder goed resultaat ligt een uitstekende samenwerking ten grondslag. Respect voor elkaars expertise vormt de basis voor deze samenwerking.

 

Meer weten? Klik op de envelop!