Binnen een zeer krappe tijd tot zo’n geweldig resultaat komen kan alleen met een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen. Villa GV is hier het schoolvoorbeeld van! Architectenbureau cepezed en cepezed interieur transformeerde een jaren ’70 huis naar een zeer moderne eigentijdse villa. De opdrachtgever en architect streefden naar een compromisloos geheel.

Het resultaat mag er zijn! Hoofdaannemer Hoogerbrugge heeft met al het personeel en de onderaannemers (Oudshoorn Elektrotechniek, Haitsma installaties en Elshof zinkwerken) een fantastisch resultaat geleverd. Iedereen heeft met overtuigende inzet zorg gedragen voor zeer hoge kwaliteit, iets waar de opdrachtgever nog jaren plezier van gaat hebben.

De interieurbouw is door LP van Vliet verzorgd. Ook hier is te zien dat er met veel zorg en aandacht is gewerkt. Elk detail is tot op het laatste dopje doorgevoerd.

DABT heeft met veel plezier aan dit project gewerkt. Meer foto’s volgen nog, dus kom snel nog eens kijken!